Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trucul cu "perna din bagaje". Iată cum să transporți bagaje suplimentare în avion fără a plăti taxe - VIDEO VIRAL
WhatsApp
Un influencer învață oamenii un truc pentru a „înșela” companiile aeriene și pentru a transporta bagaje suplimentare fără a plăti excesul de greutate. Videoclipul a devenit viral.

Călătoria cu avionul poate reprezenta o durere de cap pentru mai multe persoane atunci când își fac bagajul, deoarece nu puteți pierde niciodată din vedere faptul că toate companiile aeriene au o greutate maximă și, în cazul depășirii acesteia, va fi percepută o taxă costisitoare. Aceasta înseamnă că multe lucruri la care ne gândeam să le luăm trebuie să le lăsăm acasă, fiind atenți la respectarea cerințelor stabilite. Cu toate acestea, câțiva călători au dezvăluit un secret pentru a putea transporta bagaje suplimentare fără a fi taxați pentru asta.

Este vorba despre Marie și Jake, doi influenceri care călătoresc în lume și o arată prin contul lor de Instagram @mariefeandjakesnow. De această dată, Marie a decis să împărtășească fanilor săi unul dintre cele mai importante trucuri de călătorie pentru iubitorii de turism.

„Uită-te până la capăt. Acest truc schimbă jocul”, au scris Marie și Jake într-o postare care a fost însoțită de un videoclip. În imagine, Marie este văzută așezând haine în interiorul unei fețe de pernă goală. „Cheat” vă permite nu numai să economisiți spațiu în bagaje, ci și să reduceți greutatea valizelor. În același timp, vă permite, de asemenea, să folosiți „perna din haine” pentru a dormi când sunteți în avion.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Marie & Jake | Love & Travel (@mariefeandjakesnow)

 

 

Tricouri, blugi, haine de sport, puse în fața de pernă

 

În videoclip, Marie este văzută plimbându-se prin aeroport cu perna și apoi în interiorul aeronavei, sugerând că autoritățile companiei aeriene nu au observat că de fapt transportă o parte din bagaje acolo.

La o zi după ce au distribuit trucul, cei doi au încărcat un videoclip în story-urile lor despachetând perna pentru a arăta câte haine au reușit să împacheteze în fața de pernă: „Trebuie să-mi desfac fața de pernă cu tine, pentru că toate hainele mele sportive sunt aici. Acum am să vă arăt cât de mult am reușit să economisesc aici”, a spus el și a început imediat să scoată tricouri, blugi, pantaloni scurți și haine de sport.

În cele din urmă, cei doi au dezvăluit că toate acele bagaje suplimentare aveau în jur de patru kilograme, o greutate suplimentară pentru care nu trebuiau să plătească la sosirea pe aeroport.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel