Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei bărbați au murit pe loc, după ce mașina lor a intrat într-un copac, pe DN2 Bacău-Roman
WhatsApp
Trei persoane au murit după ce un autoturism a intrat într-un copac, pe DN2 Bacău-Roman, în zona localității Dumbrava. Toate cele trei victime sunt bărbați între 30 și 35 de ani.

Cei 3 bărbați decedați aveau vârste cuprinse între 30 și 35 de ani. A patra persoană care se afla în mașină, o femeie de 23 de ani, a fost rănită și transportată la spital. Din primele informații, șoferul autoturismului a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului. Traficul este dirijat la acest moment. 

Reamintim că, duminică, șapte persoane au murit duminică, 25 iulie, din care doi copii iar alte cinci au fost rănite după o coliziune frontală între un autoturism şi un microbuz, pe E85, în judeţul Bacău.

Tragedia a îndoliat mai multe familii, de departe cazul ce mai impresionant fiind cel al cuplului din judeţul Suceava, care şi-a pierdut trei membri din cinci, printre care doi copii. Soţii Florin şi Ionela Huluţă locuiau de ceva vreme în Marea Britanie şi mergeau în vacanţă la Suceava, împreună cu cei trei copii ai lor.

Familia moartă în accidentul de la Bacău venea din Anglia. Mama și doi copii au murit pe loc. În microbuz, alți patru morți

La ora 8.10 dimineaţa, în Mercedesul condus de capul familiei a intrat frontal, venind de pe contrasens, un microbuz 8+1, unde se afla o familie lărgită care se îndrepta spre litoral. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că accidentul rutier s-a produs pe sensul opus de mers al autoturismului 8 +1 locuri.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel