Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Traian Băsescu, după scorul obţinut la alegeri: "Mă duc să îmi fac VALIZA că am servici la Bruxelles. Să UITE numărul meu"
WhatsApp
Fostul preşedinte Traian Băsescu a ţinut declaraţii la sediul PMP după închiderea urnelor la alegerile locale. Candidatul a făcut haz de rezultatul obţinut, cel de 8,6% şi a presărat înţepături în discursul său atât la adresa Gabrielei Firea, cât şi la adresa unor instituţii de presă cărora le-a transmis "să îi uite numărul de telefon".

"E un semn bun. PMP a reușit să se consolideze ca partid care trece pragul, cu 7,2%. Mă bucur tare mult că azi nu e corul pornit - din cauza lui Băsescu nu a pierdut Nicușor. Dumnezeu le-a așezat pe toate să fim cu toții mulțumiți. Treaba e bună. S-a dovedit că socoteala noastră a fost corectă. Avem primar general și avem PMP - cel mai mare partid dintre partidele mici. Am văzut entuziasmul lui Orban. Vreau să îi spun că are 17% în București. Să zică bogdaproste că l-a luat la subțioară Barna.

Bine că a plecat doamna de la Voluntari. Şi câţi bani a dat săraca... câtă publicitate... Doamne ce penibil a fost.

Iar celor care mă chemau să mai fac audienţă, îi rog să uite numărul meu de telefon.

Cam asta e mica mea poveste. Trebuie să mă duc să îmi fac valiza că eu am servici la Bruxelles", a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel