Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TRAGEDIE la Galați: O familie întreagă a murit într-un accident rutier
WhatsApp
O familie întreagă a murit vineri în urma accidentului de pe DN 24 din Galați. După ce un copil de un an și tatăl său au murit în urma impactului, autoritățile au anunțat că și mama copilului, o femeie de 23 de ani, a murit. 
Sursa foto: Antena 3

Copilul în vârstă de un an și tatăl său au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a lovit frontal un tir pe DN 24 - E 581, în județul Galați.

O femeie de 23 de ani, mama copilului, a murit și ea în drum spre spital.

Cei trei erau din Drobeta Turnu Severin.

Accidentul a avut loc vineri dimineața între localităţile Priponeşti şi Berheci din judeţul Galaţi, iar primele cercetări arată că şoferul mașinii a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir.

Primele date sunt că șoferul, în vârstă de 28 de ani, a adormit la volan.

„Potrivit primelor cercetări, şoferul autoturismului, un bărbat de 28 ani din Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir, condus de un bărbat de 27 ani din Galaţi. Probabil, şoferul a adormit la volan. În urma impactului violent, şoferul autoturismului şi copilul său au murit, iar soţia lui este foarte grav rănită, starea sa fiind critică. Şoferul tirului a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Poliţia Rutieră face cercetări la faţa locului și a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

La ora transmiterii știrii, circulaţia este blocată în zona producerii accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel