Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie la culesul merelor, în Germania: Muncitor român, mort după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un lac
Un lucrător sezonier român a murit după un accident îngrozitor suferit sâmbătă în Gross Hove, lângă Jork. . El a ajuns cu tractorul într-un canal. Pentru că a stat multă vreme sub apă, starea sa a fost critică. 

Un lucrător sezonier, a cărui  identitate a fost clarificată ulterior, a murit duminică seara în Clinica Asklepios Harburg (AKH). Bărbatul, un muncitor din România, în vârstă de 49 de ani, care venise la recoltat de mere, a făcut  o manevră greșită care la costat viața. 

În timpul recoltării merelor, bărbatul s-a apropiat prea mult cu tractorul de malul abrupt. Canalul nu era decolmatat și nici malul nu era bine delimitat, astfel că românul nu a mai văzut efectiv drumul. Remorca tractorului s-a răsturnat în canal și bărbatul a fost prins sub ea.

A stat zeci de minute blocat cu totul sub apă, până când pompierii au reușit să stabilizeze tractorul cu ajutorul troliului unui vehicul de urgență și să-l ridice din apă. După ridicare, salvatorii au reușit în cele din urmă să-l scoată pe muncitor, inconștient, din apă.

Paramedicii au inițiat imediat manevrele de resuscitare, fiind solicitat și un elicopter de salvare. deși a fost transportat la spital, bărbatul nu a reușit să supraviețuiască.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?