Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TRAGEDIE în Italia. Româncă găsită MOARTĂ în casa în care locuia singură
WhatsApp
O româncă în vârstă de 60 de ani a fost găsită moartă, luni dimineaţa, în casa în care locuia de câţiva ani în localitatea Andria (provincia Barletta-Andria-Trani) din Italia.

Din primele cercetări, se pare că femeia a fost văzută ultima dată duminică seara, iar luni dimineaţa, vecinii au intrat în alertă după ce românca nu a mai ajuns la locul de muncă.

Carabinierii au fost obligaţi să spargă uşa casei, aceasta fiind încuiată pe interior, relatează portalul andriaviva.it. Oamenii legii au descoperit trupul neînsufleţit al femeii întins pe o canapea, iar medicii chemați la fața locului nu au mai avut ce să facă, constatând decesul.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la morgă după două ore, timp în care anchetatorii au stabilit că femeia nu prezintă urme de violenţă, concluzia fiind că românca a murit din cauza naturale.

Potrivit publicației citate, femeii i s-a făcut rău în noaptea de duminică spre luni, însă locuind singură, nu a fost nimeni alături de ea s-o ajute.

Aces caz tragic vine la doar o săptâmână după ce o altă româncă a fost găsită moartă în casă, chiar de către iubitul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel