Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TRĂDARE în ALDE. Ion Cupă acceptă să preia Ministerul Energiei: "E o obligație!"
WhatsApp
Deputatul Ion Cupă, președintele ALDE Dolj, spune, miercuri, într-o postare pe Facebook că a acceptat propunerea de a prelua Ministerul Energiei. „Este o obligație de a respecta mandatul dat de doljeni în 2016 prin vot”, a explicat acesta. 

Deputat Ion Cupă, spune, miercuri, într-o postare pe Facebook că a acceptat propunerea premierului Viorica Dăncilă de a prelua Ministerul Energiei.

„Am acceptat propunerea doamnei prim ministru Viorica Dăncilă de a prelua Ministerul Energiei. Este o obligație pe care vreau s-o onorez pînă la capăt, aceea de a respecta mandatul dat de doljeni în 2016 prin vot: stabilitate, bună guvernare, creștere economică, salarii și pensii mai mari pentru toți românii”, scrie deputatul pe rețeaua de socializare.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la ministerul Mediului, Ion Cupă la ministerul Energiei și Ștefan Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel