Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tort de nuci și migdale. Un desert delicios, care merită încercat 
WhatsApp
Tort cu nuci de pin și migdale este o rețetă care se face rapid. Desertul poate fi savurat în timpul zilei sau la micul dejun.  Puteți prepara un desert delicos, care are doar 20 Kcal pe felie. Munca este redusă la minimum, dar gustul prăjiturii este rafinat, deoarece aromele sunt foarte intense.
Tort de nuci și migdale. Un desert delicios, care merită încercat 

Ingrediente

3 ouă

140 g zahăr

170 g de făină

20 g amidon de cartofi

praf de copt

30 g de nuci de pin

50 g de unt

30 g de migdale decojite

coaja unei lămâi

Tort de nuci și migdale. Un desert delicios, care merită încercat.  Cum se prepară

Pentru a pregăti acest desert tentant și gustos, începeți prin încălzirea cuptorului la 180° C și tapetați cu făină o tavă de 24 cm diametru. Într-un castron mare, amestecați zahărul și ouăle cu un tel electric timp de câteva minute până când amestecul este neted și pufos.

Ați putea încerca și: Desert ușor din două ingrediente. Este gata în 10 minute și nu conține zahăr

Acum adăugați făina cernută, amidonul și praful de copt. La final adăugați untul tăiat cubulețe. Mixați repede cu telul. Apoi adăugați  coaja de lămâie. Continuați să mixați, apoi adăugați migdale și nuci tocate.

Continuați să frământați cu telul electric și opriți-vă când toate ingredientele sunt bine amestecate. Transferați aluatul în tava pe are a dați în cuptorul încălzit la 180 de grade Celsius. Tortul se coace timp de aproximativ 30 de minute. Înainte de a-l scoate din cuptor verificați cu o scobitoare dacă este gata.

Vedeți și: Negrese americane. Rețeta super ușoară din două ingrediente. Fără unt, făină, ouă și lapte. O porție are 140 de calorii

Dacă iese gata, opriți cuptorul și scoate torul dn tavă doar este rece. Puneți-l pe un platou de servit și presărați zahărul pudră deasupra, apoi nuci de pin și migdale. Poftă bună.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel