Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Toți românii din SPANIA trebuie să știe ASTA: Compania RYANAIR, modificări de ultim moment - „Sa vă fie rușine!“
WhatsApp
Pe 27 şi pe 29 septembrie, zborurile operate Ryanair în SPANIA vor fi modificate, din cauza unei greve ale companiei aeriene, însă probleme au apărut deja și în alte state unde operează compania. 

Ministerul de Externe avertizează românii care se află sau călătoresc în Spania, că pe 27 şi pe 29 septembrie, zborurile operate Ryanair vor fi modificate, din cauza unei greve ale companiei aeriene. Instituţia recomandă consultarea site-ului companiei pentru informare asupra curselor programate.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, utilizând transportul aerian, că, pe fondul grevelor anunţate de compania aeriană Ryanair, zborurile operate de această companie aeriană vor fi modificate în zilele de vineri şi duminică, respective în datele de 27 şi 29 septembrie 2019. Se recomandă cetăţenilor români să consulte site-ul oficial al companiei pentru a se informa asupra stării curselor aeriene programate”, transmite MAE, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Însă primele probleme legate de zborurile companiei au apărut încă de ieri, și nu doar în Spania. O româncă ce se întorcea spre România alături de familia sa a semnalat deja modificări în orarul zborurilor. „'Multumim' Ryanair pentru bătaia de joc de care dati dovada fata de călători. Am fi trebuit să decolam de la Milano a 20.05 ora Italiei. Stam de 30 de minute pe tunel ca niste prosti. Nu tu scuze, nu tu explicații. O sa spuneti ca am plătit putin si am asta meritam probabil. Nici vorbă. Banii platiti sunt munciti iar asta nu ii scutește cu nimic pe cei din companie sa vina si sa le explice oamenilor ce se intampla. Multi au rezervări făcute la curse de la aeroport către orașele în care locuiesc. Si eu ma.numar printre ei. Ce se intampla cu acele rezervări plătite? Si pana la urma poate ca nu conteaza banii dar cu ce pleaca oamenii spre casă daca pierd cursa? Si la plecarea spre Milano ne am confruntat cu aceeași problemă: întârziere 30 de min. Sa va fie rusine Ryanair!“, relatează Cătălina B. pe pagina sa de Facebook.

Instituţia precizează că românii pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Secţiei Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei: +34917344004, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

Totodată, românii care se confruntă cu urgenţe au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Secţiei Consulare a Ambasadei României la Madrid: +34649656032.

„Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://madrid.mae.rowww.mae.ro<http://www.mae.ro> şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie”, se mai arată în comunicatul transmis de MAE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel