Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Știrile zilei, 11 august. Nu rata cele mai importante informații de astăzi
WhatsApp
Știrile zilei, 11 august. ȘtiriDiaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în a prima parte a zilei. 

-> România înregistrează 1.215 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus și 35 decese noi. Cifrele complete AICI.

-> Ministrul Sănătăţii a declarat, marţi, starea de alertă ar trebui prelungită de la 15 august cu încă 30 de zile. Nelu Tătaru a explicat că această decizie este luată de premierul Ludovic Orban, la propunerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Mai multe informații AICI.

-> Oliviu Gherman, fost președinte al Senatului între 1992-1996, apoi ambasador al României la Paris 2001-2004, a murit azi-noapte, la vârsta de 90 de ani. Detalii AICI.

-> Un pastor român se află în arest preventiv pentru că şi-ar fi violat una dintre fiice, pe alte trei le-ar fi agresat sexual. În plus, pastorul şi-ar fi ţinut copiii flămânzi şi i-ar fi pus la munci grele în gospodărie, noaptea şi pe timp de ploaie. Mai multe detalii AICI.

-> Băsescu candidează, Elena Udrea jubilează: „S-a terminat cu gluma! Se face din nou politică în România!“. Declarații AICI.

 

Știrile zilei din DIASPORA 

 

-> Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un abator din Belgia, iar printre bolnavi sunt și români. 225 de angajați ai fabricii de procesare a cărnii au fost testați până acum. Mai multe detalii AICI.

-> Patru lucrători sezonieri din Austria Inferioară au fost depistați pozitivi pentru Coronavirus. Cetățenii români ar fi trebuit să lucreze la operațiuni în cartierul St. Pölten. Încă trei cazuri Covid confirmate în centrul inițial de primire din Traiskirchen. Mai multe informații AICI.

-> Un român este căutat de cinci săptămâni în Spania după ce a fost dat dispărut în Madrid. Detalii AICI.

-> Claudia Anghel, o moașă din România care a devenit imaginea unei campanii ce celebrează 72 de ani de la înființarea Serviciului național de sănătate (NHS) din UK, spune că nu s-ar mai întoarce să lucreze în România, din cauza corupției. Declarația româncei AICI.

-> Mugur, un tânăr român de doar 32 de ani, a murit fulgerător la Londra. Tânărul, originar din Constanța,  locuia alături de nepoțica și de sora lui la Londra.  Inițial medicii au trecut în certificat „moarte suspectă“, fiind vorba despre un om tânăr decedat fulgerător. Povestea AICI

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel