Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Știrile serii, 18 septembrie. Nu rata cele mai importante informații de astăzi, pe scurt
WhatsApp
Știrile serii, 18 septembrie. ȘtiriDiaspora îți prezintă cele mai importante informații apărute în cea de-a doua parte a zilei de astăzi, pe scurt.
Foto ILUSTRATIV

-> Românii ies mâine în stradă, împotriva măştilor: "Veniți în număr mare! Obligatoriu fără măști!"

-> Transportatorii români pregătesc proteste de amploare: „Transportul ilicit de persoane zburdă în continuare prin frontiere“

-> Au plătit mii de dolari ca să zboare „către nicăieri”. Toate biletele s-au vândut în 10 minute. Detalii AICI

-> Rareș Bogdan: „La locale, PNL va face cel mai mare scor din istoria ultimilor 30 de ani” Declarația completă AICI

-> Marele jaf al manuscriselor din Londra, rezolvat după 3 ani. Hoţii români ar fi acţionat „la pont”

 

Știri relevante cu și despre românii din Diaspora

 

-> Candidat la alegerile în Italia atacă dur Diaspora: „Românii şi curv**e, o gloată de la care aștept voturi”. Declarația completă AICI

-> Regiuni importante din UK intră în carantină din această noapte. Zonedin Nord-Vestul Angliei, Middlands și West Yorkshire vor intra în carantină de marți, a anunțat, vineri,  ministrul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock. Detalii AICI.

-> Regiunea capitalei spaniole Madrid va restrânge începând de luni mobilitatea în 37 de zone ale acesteia care sunt cele mai afectate de epidemia de Covid-19. Mai multe informații AICI.

-> Restricţiile au fost înăsprite în Atena de către autorităţile elene, pe măsură ce infecţiile cu Covid continuă să crească. De luni până pe 4 octombrie, maximum nouă persoane se vor putea aduna împreună în aer liber, în timp ce până la 20 de persoane pot participa la înmormântări, nunţi şi botezuri. Detalii AICI.

-> Franţa a înregistrat 13.215 noi cazuri de Covid-19 în 24 de ore, nou record de la începerea testării pe scară largă în ţară, şi 123 de decese, potrivit informaţiilor date publicităţii vineri de Direcţia de sănătate publică. Cifrele complete AICI.

-> Germania. Românii dintr-un microbuz, lăsați pe drum. Polițiștii au confiscat vehiculul: „PERICOL public!“

-> Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 35.668 morţi în Italia, cu 10 decese produse în ultimele 24 de ore. Cifrele AICI.

-> Germania. Doi români s-au răsturnat cu TIR-ul: Șoferul și pasagerul, aruncați din cabină în urma impactului violent (FOTO). Mai multe informații AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel