Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tăriceanu: Pe Decebal Traian Remeș s-a făcut primul “test reușit al noii justiții”
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, și-a amintit de fostul ministru Decebal Traian Remeș, la o zi după decesul acestuia.

„S-a stins din viață Decebal Traian Remeș. Un adevărat moroșan, un om demn, un om corect și deosebit.

A fost un antreprenor de succes, făcând pasul în politica mare ca deputat, apoi ca ministru de finanțe și ministru al agriculturii. Traian a fost unul dintre cei mai curajoși miniștri pe care i-am cunoscut. Pentru el, "nu se poate" nu exista pentru că întotdeauna găsea soluții.

Un successor al lui Remeș la conducerea Ministerului de Finanțe spunea despre el că a fost cel mai bun ministru. Iar agricultorii au recunoscut că a fost cel mai bun ministru al Agriculturii. Nu e lucru puțin!

Decebal Traian Remeș a fost prima victimă a telejustiției. A fost condamnat pentru că ar fi primit mită o sacoșă cu cârnați. El, care avea o fermă de 2000 de porci, s-ar fi putut preta la așa ceva? Nu vi se pare stupid acum?

L-am văzut la ieșirea din închisoare. Un om distrus, nu atât fizic, cât mai ales moral. Pentru că nu a putut să îndure umilința și mai ales nedreptatea. Pe Decebal Traian Remeș s-a făcut primul “test reușit al noii justiții”.

Ce a urmat știți cu toții!

Traian pleacă dintre noi cu o anatemă pe care nu o merită. Cei care l-am cunoscut ne vom aminti întotdeauna de el cu respect și plăcere.

Odihnește-te în pace, dragă Traian!”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel