Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tiramisu cremos fără ouă și fără mascarpone. Se prepară ușor, rapid și este cu adevărat rafinat
WhatsApp
Iubitorii de tiramisu pot  încerca această rețeta, care se face foarte ușor și cu puțin  zahăr. În plus, nu aveți nevoie de ouă și de mascarpone. Desertul este ușor, rapid și excepțional de bun. Tiramisu pe care îl prezentăm astăzi este cu adevărat rafinat, gustos și mai ales la îndemâna tuturor. 
Tiramisu cremos fără ouă și fără mascarpone. Se prepară ușor, rapid și este cu adevărat rafinat

Vă recomandăm acest desert, deoarece este delicios și aveți nevoie doar de 10 minute pentru a-l pregăti. Acest desert poate fi preparat în clasicul vas de copt sau în pahare. Rezultatul va fi întotdeauna satisfăcător.
 

Ingrediente pentru 8 persoane

Pentru cremă:

a) 400 g lapte de soia;
b) 60 g zahăr de trestie;
c) 30 g amidon de porumb;
d) 15 g ulei de porumb;
e) vanilie;
f) 400 g smântână vegetală.

Pentru decorare

a) 8 căni de cafea;
b) pișcoturi și cacao după gust

 

Tiramisu cremos fără ouă și fără mascarpone. Se prepară ușor, rapid și este cu adevărat rafinat. Pașii de urmat

 

În primul rând, trebuie să pregătiți crema. Într-o cratiță, turnați laptele, apoi adăugați zahărul și, în timp ce amestecați, adăugați amidonul de porumb. După câteva minute, turnați uleiul de porumb și adăugați vanilia. Amestecați cu atenție, dacă este posibil cu ajutorul unui tel electric.

 

Încercați și: Tiramisu ușor, excelent pentru zilele toride de vară. O porție are doar 120 de calorii 

 

Apoi, aduceți compoziția la  fierbere, amestecând întotdeauna cu atenție. Opriți focul și acoperiți oala cu o folie alimentară, care trebuie să intre în contact cu crema. Într-un castron, bateți frișca rece. Odată ce crema s-a răcit bine, adăugați și smântână și amestecați câteva minute.

 

Vă sugerăm și. Ruladă cu cafea. Rețeta genială pe care o vei face din nou și nou

 

În acest moment nu mai rămâne decât să asamblați totul. Se toarnă cafeaua într-un castron. Între timp, decorați paharele sau vasul de copt cu un strop de cacao amară. Luați pișcoturi și uscați și înmuiați-i rapid în cafea. Apoi, așezați-le în pahar și acoperiți-i cu crema.

 

Ar putea să vă placă și: Tiramisu cu ricotta și miere. O rețetă ușoară și delicioasă. Trucul pentru o cremă pufoasă și aromată

 

Dacă cazul sau paharul sunt suficienți de mari, repetați operația pentru a crea 2 straturi. În cele din urmă, decorați suprafața desertului cu cacao. Lăsați-l să se odihnească la frigider cel puțin 3 ore. Nu mai există îndoieli că acest tiramisu excepțional și cremos fără ouă și fără mascarpone vă va cuceri. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel