Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TikTok face încă o victimă, după moartea Antonellei: Tânăr de 18 ani, decedat în timp ce filma un clip
Un tânăr de 18 ani a murit când a fost lovit de un tren în timp ce filma un videoclip pentru TikTok. Martorii oculari ai incidentului sunt prietenii băiatului, care erau alături de el când a avut loc accidentul.
Linie de tren

Conform mărturiei amicilor lui, tânărul de 18 ani mergea de-a lungulcii ferate și se filma pentru un videoclip care urma să ajungă ulterior pe TikTok și pe alte canale de social media. 

Citește și: Italia, în stare de ȘOC: O fată de 10 ani a MURIT după ce a jucat "jocul cu eșarfa" de pe TikTok

În prezent există o mulțime de discuții în Italia despre siguranța platformelor de partajare online - și mesajele pe care le transmit: dezbaterea a fost declanșată de cazul micuței Antonella, moartă după ce, din primele reconstrucții, pare a fi încercarea pentru a filma un videoclip pentru urmăritorii săi de pe TikTok. Anchetele sunt încă în desfășurare, dar între timp a avut loc o altă știre tragedie care, potrivit martorilor, pare să aducă din nou în centrul atenției platforma socială chineză: moartea unui băiat de 18 ani, lovit de un tren vineri în timp ce filma un videoclip pentru a-l posta online.

Pentru a spune povestea, care a avut loc în Pakistan, agenția AFP relatează că martorii oculari ai evenimentului tragic sunt, totuși, prietenii băiatului, care erau cu el când a avut loc accidentul: conform mărturiei lor, tânărul de 18 ani se plimba de-a lungul cîii ferate și filma pentru un videoclip care ar fi trebuit să ajungă pe TikTok. Trenul l-a ajuns brusc din urmă, surprinzând pe toți cei prezenți și lovind victima care nu ar fi avut timp să evite impactul.

Citește și: Italia blochează TikTok după moartea fetiţei de 10 ani care participa la provocarea „jocul cu eşarfa”


TikTok și-a asumat un rol proeminent atât în ​​mărturiile băieților, cât și în povestea AFP și a ziarelor care au preluat știrile în următoarele ore; dorința de a efectua un act extrem pentru a arăta unei audiențe de mii de spectatori este totuși un fenomen care a devenit comun tuturor rețelelor sociale, în special în cazuri ca acesta. Pe TikTok există o adevărată provocare virală care invită utilizatorii să facă selfie-uri pe șine când soseste un tren.

[citeste si]

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 26 feb 2021, 18:53
Hipertensiune arterială. 15 alimente INTERZISE