Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Teodor Meleşcanu nu se DEZICE de Dăncilă: "Am susținut-o în primul tur și o voi susține și în turul doi"
WhatsApp
Teodor Meleşcanu a declarat sâmbătă că o va susţine şi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale pe Viorica Dăncilă, candidata PSD.
Sursa foto: captură Antena 3

"Am avut mai multe discuţii. Nu am ascuns niciodată faptul că am susţinut-o pe doamna Dăncilă în primul tur şi o voi susţine şi în turul doi al alegerilor (n.r. prezidenţiale) şi, din ceea ce am văzut la colegii mei, probabil că marea lor majoritate vor urma această idee", a precizat Meleşcanu, la Palatul Parlamentului, după şedinţa Consiliului Naţional al PFN, unde a fost validat ca preşedinte interimar al partidului.

În context, el a spus că a fost mulţumit de modul în care a fost organizat în diaspora primul tur al alegerilor prezidenţiale.

"În mare măsură, da şi vreau să vă spun că, din păcate, nu se prea vorbeşte de acest lucru (...). Din câte cunosc, nu au fost probleme deosebite, dar, în mare măsură, se dovedeşte că legea pe care am adoptat-o a oferit cu adevărat oamenilor din diaspora posibilitatea de a-şi exprima preferinţele lor electorale", a afirmat el.

Întrebat dacă intenţionează să se alieze cu PSD pentru a-şi menţine funcţia de preşedinte al Senatului, Meleşcanu a răspuns că PFN este un partid de centru, deschis spre toate partidele.

"Aşa cum v-am spus, noi suntem un partid de centru, suntem deschişi spre toate partidele, noi nu avem opţiuni deja adoptate în acest moment, însă în mod evident va trebui să ne gândim şi la ceea ce vom face pe mai târziu şi asta împreună cu colegii mei din conducerea partidului", a punctat liderul PFN.[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel