Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ștefan Mandachi lasă pe mâna medicilor și polițiștilor un hotel de 4 stele: „Sunt mulți eroi deja contaminați, dar n-au unde să doarmă“
WhatsApp
Ştefan Mandachi, antreprenorul care a construit singurul metru de autostradă din moldova care a generat  mişcarea #şîeu, a anunţat că îşi deschide hotelul de 4* pentru personalul medical, dar şi pentru poliţiştii şi jandarmi care iau contact cu bolnavii și suspecții de coronavirus. 
Sursa foto: captură Digi 24

„1. Ofer GRATUIT HOTEL MANDACHI (EU NU ÎNCASEZ NIMIC, NICIO SUBVENȚIE PENTRU CARANTINĂ ȘI NU COMPENSEZ NIMIC CU NICIUN ORGAN AL STATULUI) pentru:

- pentru medici/ asistenți medicali/ voluntari în spitale, care au interacționat cu bolnavi/suspecți de Coronavirus de la Spitalul Județean și a oricăror alte spitale orășenești sau sătești dimprejur. Sunt mulți eroi din spitale care știu că sunt deja contaminați și nu vor să-și infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunați la numărul de la recepție hotel și vă redirecționează recepționera.

- polițiști, jandarmi și alte cadre militare care interacționează cu cetățeni contaminați cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniștiți pe străzi, nu respectă regimul de carantină)“, a scris Ștefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.

Antreprenorul modovean spune că persoalul hotelier nu va putea asigura si serviciile in cdrul hotelului, din motive lesne de înțeles, ci doar cei de la pază vor fi preznți, însă toată unitatea de cazare va fi la dispoziția autorităților. Totodată antreprenorul va oferi câte o masă gratuită pe zi de la restaurantele unde încă mai poate facec livrări în sistem catering.

Spațiu de lucru pentru fabricat măști de protecție

 

„2. Ofer GRATUIT toate saloanele de evenimente corporate (sau săli de nunți) de la Magnificus Plaza de 1500 MP tuturor antreprenorilor care vor să confecționeze măști de protecție sau cusături/textile pe care să le livreze gratuit spitalelor. Practic se pot pune mai multe sute de mașini de cusut în incinta acestor spații.

3. Solicit pe această cale tuturor Mallurilor din România să se închidă de urgență și să ofere spații (că au suficiente) pentru persoanele care au nevoie de spații (adăpost, igienizare, depozitare)“, mai scrie Ștefan AMndachi pe pagina lui de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel