Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ștefan Mandachi face protest de Ziua Unirii, lângă singurul metru de autostradă din Moldova
WhatsApp
Metrul de autostrada construit de Ștefan Mandachi în Moldova nu a fost continuat de autorități, așa că acesta a pus la cale un nou protest, vineri, în localitatea Cumpărătura.

Ștefan Mandachi scrie pe Facebook că, pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii, va fi „la datorie” în zona singurului metru de autostrada construit în zona Moldovei, el arătându-se revoltat că noul guvern a început deja veșnicele amăgiri privind construcția de autostrăzi.

„De ce merg acolo? E foarte simplu: am întrebat Guvernul dacă are ceva noutăți cu privire la autostrada de la noi și m-a pus pe silent. Poate își imaginează că ne-am mutat cumva din Moldova... Dar noi tot aici stăm, n-am plecat. Recunosc, sunt și nervos deoarece mi-e tot mai clar că peticul asta de beton va rămâne singură autostrada a Moldovei (cea mai săracă regiune a României). Probabil că de la București nu se vede suficient de clar borna kilometrică de la metrul de autostradă, așa că m-am gândit că vineri să facem borna... UN PICUȚ MAI VIZIBILĂ", scrie omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi.

El spune că la protestul de vineri, programat la ora 15.00, nu se vor face hore patriotice, ci „doar ne întrebăm retoric ce-ar zice Cuza dacă ar vedea că după 162 ani, Moldova e conectată cu Țară Românească prin aceeași rețea de drumuri ca-n 1859”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel