Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tătărușanu, luat peste picior de o televiziune din Italia: „Uite ce față are!“. Explicația jurnalistului
WhatsApp
Portarul român Ciprian Tătărușanu a asistat la o discuție incredibilă, în timp ce era în direct, la tv. Pe fundalul interviului de finalacordat de tătărușanu pentru Rai Sport, se aud pe fundal voci din studio spunând „Uite ce față are!“, remrci însoțite de chicote și râsete.
tatarusanu

Ciprian Tătărușanu a fost numit erou de presa italiană după ce a parat un penalty pentru AC Milan în meciul cu Torino și și-a ajutat echipa să se califice în sferturile de finală ale Cupei Italiei. 

După joc, la microfonul Răi, Tătărușanu a vorbit despre cea mai importantă seară a sa pe San Siro. Ceea ce i-a scăpat a fost discuția „de culise“, din platou, care însă a fost auzită de telespectatori, în direct. Jurnaliștii care analizau meciul au început să radă și să chicotească: „Uită-te ce față are" - le-a zis unul dintre analiști colegilor din emisiune.

Momentul n-a trecut neobservat de către fani. Mai multe surse de presă din Italia au sancționat nivelul 'analizei' de la Rai după ce suporterii au semnalat pe Twitter ceea ce tocmai se întâmplase.

Televiziunea italiană se scuză și spune că nicidecum obiectul amuzamentului nu a fost portarul român. Explicația jurnalistului Lollobrigida: „Rîsetele din studio se refereau la Pieri-ul nostru care, nu se vede în imagine, dar avea privirea fixată pe masă”, a scris el pe Twitter, cerându-și scuze pentru neînțelegere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel