Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Daniel Zamfir (ALDE), despre Tăriceanu: „S-a logodit cu Ponta și se întâlnește pe ascuns cu Orban și Turcan“
Senatorul ALDE, Daniel Zamfir,a  declarat într-o emiziune de la Antena 3 că după ce ani de zile a vorbit de statul paralel, acum „l-a băgat în casă“, făcând referire la apropierea de Victor Ponta și Pro România.
Sursa foto: captură Antena 3

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir a declarat, joi, că îl ştia pe Călin Popescu Tăriceanu drept un om echilibrat, însă în ultima lună acesta „s-a logodit“ cu Pro România şi s-a întâlnit pe ascuns cu liderul PNL Ludovic Orban şi cu Raluca Turcan, ceea ce e „şocant”.

„Pe domnul Tăriceanu îl ştiam un om echilibrat, un om care cântăreşte mult înainte de luarea unei decizii. Într-o lună s-au întâmplat atâtea: te desparţi de partener, te logodeşti cu Ponta şi te întâlneşti pe ascuns cu Orban şi Turcan. E prea mult. Nu poţi aşa. Am înţeles că în politică se fac compromisuri, dar e prea mult pentru partidul ăsta. Tocmai câştigasem acel brand, un partid împotriva abuzurilor. I-am spus domnului Tăriceanu puteţi să vorbiţi vreodată de statul paralel. Aţi vorbit trei ani de statul paralel, acum l-aţi băgat în casă. Domnul Tăriceanu e într-un avion. Pilotul Tăriceanu cu co-pilotul Ponta. Co-pilotul e de fapt ăla care a deturnat avionul. Câştigătorul principal este Ponta”, a spus Daniel Zamfir, la Antena 3.

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 26 mai 2020, 18:51
Artrita, cele patru cauze care o provoacă