Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Daniel Zamfir (ALDE), despre Tăriceanu: „S-a logodit cu Ponta și se întâlnește pe ascuns cu Orban și Turcan“
WhatsApp
Senatorul ALDE, Daniel Zamfir,a  declarat într-o emiziune de la Antena 3 că după ce ani de zile a vorbit de statul paralel, acum „l-a băgat în casă“, făcând referire la apropierea de Victor Ponta și Pro România.
Sursa foto: captură Antena 3

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir a declarat, joi, că îl ştia pe Călin Popescu Tăriceanu drept un om echilibrat, însă în ultima lună acesta „s-a logodit“ cu Pro România şi s-a întâlnit pe ascuns cu liderul PNL Ludovic Orban şi cu Raluca Turcan, ceea ce e „şocant”.

„Pe domnul Tăriceanu îl ştiam un om echilibrat, un om care cântăreşte mult înainte de luarea unei decizii. Într-o lună s-au întâmplat atâtea: te desparţi de partener, te logodeşti cu Ponta şi te întâlneşti pe ascuns cu Orban şi Turcan. E prea mult. Nu poţi aşa. Am înţeles că în politică se fac compromisuri, dar e prea mult pentru partidul ăsta. Tocmai câştigasem acel brand, un partid împotriva abuzurilor. I-am spus domnului Tăriceanu puteţi să vorbiţi vreodată de statul paralel. Aţi vorbit trei ani de statul paralel, acum l-aţi băgat în casă. Domnul Tăriceanu e într-un avion. Pilotul Tăriceanu cu co-pilotul Ponta. Co-pilotul e de fapt ăla care a deturnat avionul. Câştigătorul principal este Ponta”, a spus Daniel Zamfir, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel