Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tăriceanu le BATE OBRAZUL foştilor săi colegi: "Au ales varianta TRĂDĂRII. S-au VÂNDUT"
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu a explicat decizia din şedinţa Biroului Politic Executiv al ALDE, în care Teodor Meleşcanu, Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu au fost excluşi din partid.

"Şi colegii mei, şi eu, am considerat că cei care au acceptat această mită politică din partea doamnei Dăncilă nu mai sunt colegi cu noi. Au decăzut din calitatea de membri ai ALDE.

Toţi cei care acceptă o funcţie publică în Parlament, în Guvern, fără acordul partidului, fără sprijinul şi acordul nostru, automat pierde calitatea de membru. Pierzând calitatea de membru, la nivelul filialelor pe care ei le conduceau am numit interimari.

Aceşti foşti colegi au ales o variantă care este dezamăgitoare şi imorală pentru toţii membri ALDE, să negocieze funcţii de conducere şi să contribuie, alături de PSD, la încercarea de a destructura ALDE.

Cei patru au fost persoane care, la delegaţia permanentă, au votat pentru ieşirea de la guvernare. Au ales varianta trădării şi a colegilor, şi a intereselor ALDE, alegând să se vândă pentru o funcţie într-un guvern care mai are câteva zile de trăit.

Seamănă cu modalităţi pe care nici în lumea a treia nu le vedem", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel