Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tăriceanu, DISCUŢII cu PNL. Ce a vorbit şeful ALDE cu partidul din OPOZIŢIE
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu a dezvăluit că a avut discuţii cu PNL pe tema moţiunii de cernzură şi le-a cerut să vină cu "o propunere convingătoare".
Călin Popescu Tăriceanu

"Dacă nu avem un vot de încredere, evident că atunci Guvernul va cădea prin moțiune de cenzură. Pot să vă spun că am avut o primă discuție informală cu PNL, care a solicitat să se întâlnească cu noi ca și cu celelalte partide de Opoziție. Vom mai avea o discuție săptămâna viitoare, să discutăm pe marginea textului moțiunii de cenzură și de asemenea le-am transmis celor din PNL că dorim să știm și care sunt pașii următori, după căderea Guvernului, pentru că aceasta este o problemă importantă. Dăm jos un guvern ca să guvernăm mai bine", a declarat Tăriceanu, la Digi24.

Citeşte şi: Tăriceanu le BATE OBRAZUL foştilor săi colegi: "Au ales varianta TRĂDĂRII. S-au VÂNDUT"

Acesta a precizat că zilele acestui Guvern depind de moţiunea de cenzură dar şi de votul pe care îl vor obţine în Parlament.

"Sunt două remarci pe care vreau să le fac: zilele Guvernului acesta depind evident tot mai mult, nu numai de moțiunea de cenzură, ci de necesitatea de a veni în Parlament pentru a cere un vot pe restructurare, pentru că conform art 85 din Constituție este necesar un vot de încredere atunci când se schimbă compoziția politică a Guvernului, ceea ce este cazul.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, ULTIMA ÎNCERCARE: "Un PACT cu..."

Doamna Dăncilă ar fi trebuit să înțeleagă acest lucru. I l-a spus și președintele. Probabil că nu are sfătuitorii care să îi dea sfaturile bazate pe articolele din Constituție. Deci s-ar putea ca întâi să avem un vot de încredere.

Le-am transmis celor din PNL că vrem să știm ce soluții au pentru următorul guvern. Trebuie să vină cu o propunere convingătoare", a mai precizat Tăriceanu, pentru acelaşi post de televiziune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel