Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tăriceanu: „Când paharul se va umple, suspendarea lui Iohannis va fi inevitabilă”
WhatsApp
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, critică întâlnirea de la Cotroceni, dintre Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Nicușor Dan, despre care spune că este neconstituțională: „Toate aceste aceste derapaje le contabilizăm, iar când paharul se va umple suspendarea lui va fi inevitabilă”.

„Astăzi (joi - n.r.), Klaus Iohannis a mai dat un șut în spate Constituției României! Într-un gest de total dispreț la adresa legii fundamentale a țării, Iohannis a chemat la Palatul Cotroceni un contracandidat de-al meu la Primăria Capitalei. Ați ghicit: pe Plicușor Dan”, scrie pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu, lider ALDE și candidat la PMB.

El mai afirmă că, dacă scopul acestei întâlniri a fost ca președintele țării să înțeleagă mai mult din programul candidatului, atunci ar fi fost mai nimerit să-i invite și pe Firea, Băsescu, Laufer, Coita sau Călinescu, „pentru că și ei sunt candidați, și ei au idei”.

„Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca să-i dea un ultim sprijin pupilului PNL-ist îl anunț pe dl Iohannis că ceea ce face este împotriva legii fundamentale și că toate aceste aceste derapaje le contabilizăm, iar când paharul se va umple suspendarea lui va fi inevitabilă! Nicușor, susținerea lui Iohannis face tot atât cât o frecție Diana la un picior de lemn! Mai bine vezi ce pot face pentru tine interlopii tăi, pentru că dacă te bazezi pe Iohannis…rămâi în continuare rezervist”, conchide Tăriceanu.

Premierul Ludovic Orban și Nicușor Dan, susținut de PNL și USR la PMB, s-au întâlnit, joi dimineață, la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel