Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânără româncă din LONDRA, strigăt de ajutor: „Mama este un erou, iar eroii nu ar trebui să moară“
WhatsApp
O tânără româncă stabilită în Londra alături de familie, Rebeca Seman, cere ajutorul oamenilor pentru a o putea salva pe mama sa, Ligia Seman. Femeia suferă de o boală gravă la inimă și are nevoie de intervenții costisitoare.

O româncă din Londra luptă să își salveze mama bolnavă. Viața Ligiei Seman depinde de o operație pe cord, urmată de tratamente costisitoare. Fiica ei, Rebeca, a lansat un apel emoționant pentru a strânge banii necesari și a inițiat o campanie de strângere de fonduri pe Facebook.

„Mama este un erou, iar eroii nu ar trebui să moară. Avem 2 luni pentru a o salva pe Ligia. Timpul este totul și pentru că bătăile inimii ei sunt un atac de cord constant, ceva ar putea merge prost în orice clipă“, spune Rebeca pe pagina de donații de pe Facebook.

„Mama mea s-a născut cu o inimă disfuncţională. Ea suferă de o boală de inimă care afectează doar 2 % dintre oameni, iar acum capacitatea ei de inimă s-a redus la 20 %. Mama s-a luptat împotriva inimii ei toată viața ei. O astfel de procedură este dincolo de capacitatea financiară a familiei mele, iar noi trebuie să strângem până la 50,000 de lire pentru a o salva.“, mai spune tânăra care luptă să își salveze mama.

„Bătăile inimii ei arată ca și când ar avea un atac de cord constant”, a explicat Rebeca. Drept urmare, are nevoie de operație și tratament de urgență. Numai costul operației se ridică la 50.000 de lire sterline, bani pe care familia nu îi are. Ligia s-a născut cu această problemă de inimă. Asigurarea privată nu acoperă condițiile pre existente. Ea are nevoie de o operație de valvă, și de obicei se efectuează în clinici de specialitate (clinici de cardiomiopatie hipertrofică) în țări precum Franța, Italia și Germania. Familia femeii nu are prea mult timp la dispoziție pentru a strânge banii necesari operației. Intervenția ar trebui să aibă loc în câteva luni.


Acum 19 de ani, Ligia, a renunțat la munca ca inginer pentru a se dedica în ajutorul comunității și a condus mii de oameni din întuneric. Ea este un pionier și un model de rol pentru femeile din România, încurajarea-le să aibă relații sănătoase, relații sănătoase și vise mari.

A scris opt cărți, foarte bine primite în România, iar mare parte din banii obținuți din vânzarea acestor volume au mers către oamenii nevoiași. De asemenea, este un speaker apreciat care a adus lumină și speranță în viața multora. Ea a fost invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate.

Povestea ei a fost confirmată de GoFundMe, unde cei care pot întinde o mțnă d ajutor sunt așteptați să ajute o fiică să își țină mama în viață (vezi aici pentru a citi povestea completă https://www.gofundme.com/manage/Save-my-mother-HerosShouldNotDie).



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel