Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânără, înjunghiată, fără milă, de viitorul cumnat. Bărbatul i-a aplicat 42 de lovituri de cuțit
O tânără din Constanța, de 32 de ani, a fost ucisă aseară,cu sânge rece, de viitorul cumnat.  Procurorior, bărbatul, de 41 de ani, a înjunghiat-o pe femeie de 42 de ori. 
politia nu treceti

Se pare că victima i-ar fi sugerat surorii sale, care trăia în concubinaj cu inculpatul, să-l părăsească pe bărbat.  Supărat, criminalul a pus mâna pe cuțit și a înjunghiat-o pe femeie de 42 ori. Bărbatul și-a recunoscut fapta.   
 
În cursul zilei curente procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa, scrie replicaonline.ro.
 
Femeia, în vârstă de 32 de ani, a suferit leziuni la nivelul abdomenului și toracelui, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea, fiindu-i constatat decesul. Suspectul a fost reținut de către oamenii legii și condus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie propus spre arestare preventivă. În cauză continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?