Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânără, desfigurată și bătută pe stradă de iubit
WhatsApp
 O tânără care era strânsă violent de gât și lovită de către iubit, pe o stradă din Dej, județul Cluj, a fost salvată de un jandarm. Jandarmul se întorcea de la fotbal și a observat cearta dintre cei doi.
Italia. O încăierare cu peste 60 de persoane implicate, în principal români, a avut loc în Milano: Șapte răniți / Foto: Ilustrativ

Sergentul major Darius Biriș are 23 de ani și lucrează în Jandarmeria Cluj de 1 an și 3 luni.

Sâmbătă, jandarmul se întorcea de la un meci de fotbal cu prietenii când în zona Pieței Bobâlna din Dej a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuție aprinsă cu o tânără.

Jandarmul, aflat pe celălalt trotuar, a oprit mașina pentru că discuția dintre cei doi degenerase, iar tânăra cerea ajutor, în timp ce bărbatul o strângea violent de gât.

„În acel moment, Darius a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a lovit-o cu pumnul în față pe tânăra, care a căzut inconștientă pe trotuar. Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească, încercând fără succes să fugă, iar după o cursă de câțiva metri, Darius l-a prins și l-a imobilizat.
Darius l-a pus la pământ pe agresor, iar cu cealaltă mână a sunat la SNUAU 112 unde a cerut sprijinul unui echipaj de poliție. În doar câteva minute, după sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, cunoscut se pare pentru antecedentele sale”, spun jandarmii clujeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel