Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânără dată dispărută, pe Facebook: "Voiam să fac like-uri și urmăritori". Poliţia o caută în continuare
WhatsApp
O tânără de 18 ani din localitatea Tălmaciu, județul Sibiu, căutată de două zile de poliţişti, după ce familia a dat-o dispărută, a postat pe Facebook o fotografie cu inimioare și a scris că vrea să facă like-uri și urmăritori. Polițiștii o caută în continuare.

Potrivit Poliţiei Sibiu, fata de 18 ani a plecat vineri din locuinţa sa din Tălmaciu şi nu s-a mai întors. Familia a dat-o dispărută, iar poliţiştii au început căutările și au cerut și sprijinul populației, după ce i-au făcut publice semnalmentele și fotografia.

Astfel, fata are 1,65 metri înălțime, aproximativ 60 de kilograme, constituție atletică, păr negru, lung și ochii căprui. „Persoanele care pot oferi detalii despre această tânără sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție“, au anunţat reprezentanţii IPJ Sibiu.

Oamenii legii au urmărit şi activitatea tinerei pe reţelele de socializare, unde ea a continuat să scrie în tot acest timp. „Dacă tot sunt dispărută...”, un comentariu la o fotografie cu inimoare, sau „Voiam să fac like-uri și urmăritori”, apare scris pe contul său de Facebook.

Zeci de persoane au reacţionat la postarea ei. Unii dintre internauţi s-au amuzat, alţii au certat-o. „Anunță și tu când mai pleci... Nu se face așa... Anunță.... Ești majoră, da e important să anunți unde mergi... Părinții tai oricât de stricți ar fi trebuie anunțați”, a scris o altă prietenă virtuală a fetei.

Poliţiştii au încercat să discute cu tânăra, dar n-au avut succes. Acum continuă să o caute pentru a stabili cu exactitate dacă ea a plecat de acasă de bunăvoie sau dacă e în pericol.

„Poliţiştii sunt la curent cu absolut toată activitatea ei de pe reţelele de socializare, dar rămâne în atenţia noastră pentru că trebuie să lămurim cu exactitate circumstanţele şi împrejurările în care a plecat şi dacă vrea sau nu să revină la domiciliu“, a declarat, pentru Mediafax, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel