Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român, dispariție misterioasă în Germania: 10.000 de Euro RECOMPENSĂ pentru informații despre Constantin Popa
WhatsApp
Românul Constantin Popa, în vârstă de 30 de ani, este de negăsit. Popa nu a mai fost văzut din 31 ianuarie 2020. Conform informațiilor disponibile până acum, poliția nu poate exclude o infracțiune violentă. O recompensă de 10.000 de euro este disponibilă pentru oricine are informații despre el.

Constantin lipsește din Großkötz din 31 ianuarie. El ar fi părăsit apartamentul unde locuia în Großkötz vineri, 31 ianuarie 2020, dar nu a ajuns la locul său de muncă. La început, nu a existat nicio indicație despre unde ar putea fi bărbatul. Însă pe 6 februarie  au fost găsite mai multe obiecte personale ale bărbatului în apropierea malurilor Günz, iar de atunci căutările continuă în tot arealul.

Citește și: Germania: Mobilizare de forțe pentru căutarea unui tânăr român. Geanta lui, atârnată de un pom lângă un râu

Când a fost văzut ultima dată, el purta un sacou de culoare închisă și un rucsac  transparent / galben elvețian.  Poliția a fost informată despre descoperirea rucsacului său în zona râului pe Günz din Kötz. Geanta atârna de o ramură a unui copac. 

Miercuri, 14 octombrie, cazul lui Constantin Popa va fi prezentat pe micile ecrane, în emisiunea de pe canalul ZDF  „Numărul dosarului XY...Nerezolvat“ ( ZDF „Aktenzeichen XY ... Unsolöst”), de la ora locală 20.15.

10.000 de euro RECOMPENSĂ

 

Pentru informații care duc la clarificarea faptei sau arestarea făptuitorului, se oferă o recompensă în valoare de 10.000 euro. Cei care dețin informații corespunzătoare / referitoare la acest caz unt rugați să se adreseze la Poliția Criminalisticp din Neu-Ulm, grup de investigare pe nume “Rucksack”, la numărul de telefon 0731 / 8013-620 sau la orice secție de Poliție.

În cazul presupusei fapte de omucidere al unui cetățean român în vârstă de 30 de ani din zona Kötz, Poliția Criminalistică din Neu-Ulm are următoarele întrebäri:

1. Cine a făcut observații în zona râulețului Günz la legătură dintre localitate Klein- și Großkötz la sfârșitul lunii Ianuarie / Începutul lunii February 2020?
2. Cine a văzut Rucsacul prezentat în poză în această zona?
3. Cine l-a mai văzut pe Constantin Popa din data de 31.01.2020?

Odată cu apelul pentru martori, Poliția Criminalistică din Neu-Ulm vizează de asemenea, persoanele care au fäcut observații, dar care până acum le-au considerat “nesuspicioase” sau “neimportante”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel