Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român de 27 de ani, mort în Vinerea Mare, într-un grav accident de circulație
WhatsApp
Un tânăr de 27 de ani a decedat şi un altul a fost rănit uşor într-un grav accident de circulaţie ce s-a produs vineri după-amiază pe drumul naţional 1C, la ieşire din localitatea Răstoci, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.
Tânăr român de 27 de ani, mort în Vinerea Mare, într-un grav accident de circulație

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că, la data de 30 aprilie, un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Baia Mare-Dej, într-o curbă periculoasă la dreapta a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor şi remorcă), condus de un bărbat de 55 ani. În urma impactului a rezultat decesul tânărului şi rănirea uşoară a pasagerului acestuia”, se arată într-o informare de presă a IPJ Sălaj.

La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD de la Garda de Pompieri Ileanda şi un echipaj al ambulanţei, cei doi tineri din autoturism fiind încarceraţi în urma coliziunii.

Pompierii i-au descarcerat pe cei doi, însă şoferul nu prezenta funcţii vitale, motiv pentru care a fost resuscitat, însă acesta a fost declarat decedat.

Al doilea pasager a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Baia Mare, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui accident.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel