Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român care muncea în Germania S-A SINUCIS din cauza infidelității soției, la câteva ore după ce s-a întors în țară
WhatsApp
Bărbatul se întorsese din Germania chiar în ziua în care a recurs la gestul necugetat. Gândul că soția cu care avea două fete l-ar putea înșela, l-a determinat pe un tânăr sucevean de 33 de ani să își pună capăt zilelor. 

Ciprian O., un tânăr român de 33 de ani venise acasă de doar câteva ore, după luni de muncă în Germania, când a luat decizia de a-şi încheia socotelile cu viața. 

Acesta a fost găsit spânzurat ieri după-amiază chiar în spatele casei sale, din localitatea Moldovița, județul Suceava. Potrivit apropiaților, bărbatul nu a rezistat la gândul că soția sa, cu care are două fete, l-ar fi înşelat. Cadavrul care atârna de un copac a fost găsit de un vecin, care a anunțat autoritățile.

Potrivit precizărilor soției sale, citată de stiridinbucovina.ro, tânărul era și consumator de băuturi alcoolice și cu puțin timp înainte de a recurge la acest gest, avusese o dispută cu ea. Mai mult, el nu ar fi fost la prima tentativă de suicid.

„În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă“, afirmă polițiștii suceveni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel