Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr din Zalău, prins drogat la volan chiar în timpul examenului pentru permis
WhatsApp
Un tânăr din Zalău care voia să obţină permisul de conducere a fost prins drogat de poliţişti chiar în timpul examenului. Băiatul de 24 de ani a fost depistat sub influenţa substanțelor psihoactive la volan, în timpul unei acţiuni a polițiștilor, care verificau dacă se respectă sau nu regulile de circulaţie. 

Un tânăr din municipiul Zalău a încălcat legea chiar înainte să obţină permisul de conducere.

Poliţiştii de la Biroul Rutier au oprit în trafic un tânăr din minicipiul Zalău, iar în urma testării acestuia cu DrugTest, tânărul a ieşit pozitiv. Mai grav este că susţinea proba practică pentru obţinerea permisului de conducere. Surprins de poliţişti, a fost dus la spital, pentru prelevarea de probe biologice.

Respectiva persoană a fost depistată pozitiv cu 3 substanţe psihoactive.

„Un tânăr, din municipiul Zalău, în timp ce se afla în proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere a fost depistat pozitiv cu aparatul DrugTest. Tânărul a fost condus la spital, pentru prelevare de mostre biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţe psihoactive din organism. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a declarat Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel