Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Surpriză de proporții pentru o româncă și soțul ei, întorși din România: un necunoscut se mutase acasă la ei
WhatsApp
Surpriză de proporții pentru o româncă și soțul ei, atunci când s-au întors în Italia: un necunoscut se mutase în casa lor. 

O româncă și soțul ei cetățean italian au petrecut ultimele luni în România. Zilele trecute, cei doi s-au hotărât să se întoarcă în Italia, însă nu erau pregătiți pentru ce-i aștepta acasă: un bărbat necunoscut dormea în locuința lor, relatează publicația La Voce di Mantova.

Cum au ajuns acasă, în localitatea Mantova (provincia Mantova), italianul a observat că ușa de la pivniță era descuiată. Odată intrat în locuință, nu mică i-a fost mirarea să găsească un necunoscut care dormea în pat și care, luat prin surprindere de zgomotul făcut de proprietar, a crezut că este vorba de un intrus și a început să-l lovească cu piciorul.

Când a înțeles cu cine stă de vorbă, necunoscutul s-a făcut rapid nevăzut.

Casa era întoarsă pe dos

 

Românca și soțul său au sunat imediat la 112. Cei doi au inspectat casa alături de o patrulă a poliției pentru a evalua pagubele sau eventuale obiecte furate. Casa era practic întoarsă pe dos, diferite obiecte fiind deteriorate în mod intenționat de intrusul găsit în locuință. În casă, au mai găsit mai multe haine împrăștiate, precum și o valiză și alte obiecte care nu le aparțineau celor doi soți.

Polițiștii au reușit în zilele următoare să-l identifice pe bărbatul care a pătruns în locuința celor doi soți, fiind vorba de un cetățean extracomunitar cunoscut deja de forțele de ordine.

Acesta a intrat în atenția Biroului pentru Imigrări din localitate pentru o eventuală expulzare din Italia.

romanca intoarsa italia necunoscut in casa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel