Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Supărat pe bătrâni. Un bărbat a spart cu pietre geamurile unui cămin şi a lovit o femeie
WhatsApp
Un bărbat din localitatea Mărăcineni, judeţul Argeş, a aruncat cu pietre, cărămizi şi lemne în clădirea unui cămin de bătrâni, spărgând mai multe geamuri şi lovind-o pe una dintre angajate, motivând că imobilul a fost construit pe terenul lui. Bărbatul, care era beat, a fost imobilizat de poliţişti.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, iar poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie că, dintr-o casă din Mărăcineni, un bărbat aruncă cu pietre, cărămizi şi lemne în clădirea învecinată unde funcţionează un cămin de bătrâni.

„În urma intervenţiei, poliţiştii au stabilit că bârbatul, de 38 de ani, din Mărăcineni, ar fi aruncat cu obiecte contondente în clădirea cu care se învecinează, spărgând mai multe geamuri şi lovind o persoană. Cu ajutorul luptatorilor SAS Argeş, acesta a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei penteru cercetări", arată reprezentanţii Poliţiei Argeş.

Bărbatul, care este cercetat pentru distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri, a fost reţinut în noaptea de duminică spre luni, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Surse judiciare au precizat că bărbatul, care era beat, a început să arunce cu pietre, cărămizi şi lemne în clădirea vecină unde funcţionează un cămin de bătrâni, pe motiv că acel imobil a fost ridicat pe terenul lui.

O angajată este cea care a sunat la 112 şi a anunţat incidentul, ea fiind lovită în spate cu unul dintre obiectele aruncate, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel