Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sumarul evenimentelor de azi, 24 septembrie: Cele mai importante titluri ale zilei
WhatsApp
Rămâi la curent cu cele mai importante evenimente apărute în prima parte a zilei. Știri Diaspora și prezint principalele titluri de azi.
Foto ILUSTRATIV

- Bilanț coronavirus România, 24 septembrie: 1.639 noi cazuri, în 24 ore. Crește numărul pacienților de la ATI: În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.639 cazuri noi de COVID-19. Au fost făcute 24.278 de teste. Alți 41 de români infectați au murit, în timp ce la Terapie Intensivă sunt internați 506 de pacienți.

- Germania. Româncă torturată și ucisă de iubit: A murit înecată cu propriul sânge. Călăul Florentinei, achitat: Nicolae, un român în vârstă de 36 de ani, și-a ucis în bătaie iubita, în vârstă de 37 de ani, după o dispută aprinsă cu aceasta, în Borgholzhausen, landul Renania de Nord – Westphalia, Germania. 

- Italia. Român, mort după o furtună violentă: Un român, în vârstă de 53 de ani, a murit în urma unei furtuni violente în Sassari, Sardinia, Italia.

 - Germania a actualizat lista „zonelor de risc“ din România și a introdus încă 13 județe: Bucureștiul și alte 12 județe au fost incluse în lista „zonelor de risc” pentru COVID-19. Alte 10 județe au fost scoase din listă.

- Anglia. Trupul unui român, mort în condiții suspecte, incinerat de autoritățile din Londra. Soția, plecată în Spania, cere daune: Caz revoltător în Anglia. Trupul unui roman mort în condiții suspecte a fost incinerat de către autoritățile din Londra fără să anunțe autoritățile române. Se pare că bărbatul lucra fără acte în Marea Britanie.

- Autoritățile din Spania, în ALERTĂ. Victor Illa: „Vin săptămâni grele pentru Madrid”: Ministrul Sănătății din Spania, Salvador Illa, după ce a analizat curba infectărilor din comunitățile autonome, a asigurat că centrele educaționale nu sunt locuri de contagiune a Covid-19, deși sunt detectate cazuri. 

- Spania. Român, gelos şi violent, a încercat să-şi omoare iubita. I-a tăiat gâtul cu un cuţit: Un bărbat fără adăpost a fost arestat, deoarece a încercat să-i taie gâtul iubitei sale în Enrique Tierno Galván Park, districtul Madrid Puente de Vallecas, acolo unde locuiau.

- Fiul Vioricăi Dăncilă, EXECUTAT SILIT pentru o DATORIE: Zilele trecute, Judecătoria Sectorului 6 București a admis executarea silită a fiului Vioricăi Dăncilă, un Birou Executor Judecătoresc fiind mandatat de instanță să recupereze banii datorați de Victor unei instituții bancare.

- Austria. O îngrijitoare româncă a trăit șocul vieții ei: Legată și amenințată cu cuțitul de patru indivizi: O îngrijitoare româncă, în vârstă de 29 de ani, a trăit șocul vieții ei miercuri noapte după ce patru indivizi au intrat peste ea, bătrâna pe care o îngrijea și peste angajator în Rangersdorf, districtul Spittal an der Drau, Austria.

- Haos în Madrid din cauza ploii: Circulația metroului, BLOCATĂ din cauza inundațiilor (VIDEO): Metroul de Madrid a anunțat, joi, un incident care a forțat întreruperea serviciului pe mai multe linii de mai bine de o jumătate de oră. Din cauza ploilor, un tunel s-a inundat și circulația pe mai multe linii a fost suspendată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel