Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Suma colosală strânsă de un model american care oferea poze cu ea complet goală pentru cei care donau pentru Australia
WhatsApp
Modelul american Kaylen Ward a strâns donații de 1 milion de dolari pentru zonele din Australia afectate de incendii, dezbrăcându-se și trimițând fotografii cu ea goală celor care dovedeau că au donat de cel puțin 10 dolari pentru fundațiile australiene implicate în lupta cu focul.
Kaylen Ward

Tânăra  Kaylen Ward, de 20 de ani din Los Angeles, cunoscută și ca „Filantropul dezbrăcat", a publicat o listă cu organizațiile pentru care doritorii pot face donații și a precizat că ei vor primi pozele numai după ce vor face dovada donației.

„Mă așteptam să strâng vreo mie de dolari", a spus ea pentru BuzzFeed. Totuși, tânăra estimează că și-a convins fanii să doneze peste 1 milion de dolari. Momentan, campania ei este suspendată.

Inițiativa ei i-a adus și ei câștiguri pe de altă parte. Gestul ei i-a adus nu mai puțin de 250.000 de urmăritori noi și i-a dat ocazia să încheie un parteneriat cu OnlyFans, o platformă pe care fanii se pot înregistra pentru a vedea poze nerecomandate pentru vizualizarea în zone publice, 20% din veniturile modelului pentru adulți mergând direct la organizațiile care se luptă cu focul în Australia.

Ward este primul influencer cu care OnlyFans se asociază, susțin reprezentanții platformei, modelul anunțând că a decis să își deschidă propria fundație de caritate, arată Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel