Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SUA. A început votul anticipat în scrutinul prezidenţial şi parlamentar
WhatsApp
Alegătorii din statele americane Minnesota, Virginia, Dakota de Sud şi Wyoming au început să voteze anticipat, vineri, pentru scrutinul prezidenţial şi parlamentar din noiembrie, informează publicaţia The Hill şi agenţia Reuters.
alegeri_america

Începând de vineri şi până pe 2 noiembrie, alegătorii pot merge la secţii de votare din Virginia pentru a vota anticipat. Până pe 23 octombrie, voturile pot fi trimise prin poştă. Persoanele care au solicitat vot anticipat în Minnesota, Dakota de Sud şi Wyoming pot depune buletinele de vot, inclusiv prin poştă, până pe 2 noiembrie.

Preşedintele Donald Trump şi candidatul democrat în scrutinul prezidenţial, Joseph Biden, vor efectua vineri vizite cu caracter electoral în Minnesota. Unii alegători au declarat că preferă votul anticipat pentru a evita aglomeraţia la secţii de votare pe 3 noiembrie, mai ales în contextul pandemiei.

Alte state americane, printre care se numără New Jersey, Michigan, Vermont şi Illinois, urmează să iniţieze votul anticipat săptămâna viitoare. În octombrie va începe votul anticipat în alte 29 de state, precum şi în Districtul Columbia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel