Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Studenții români, așteptați la muncă în Germania. Anunțul AJOFM
WhatsApp
Studenţii din judeţ care doresc să muncească la vară în Germania îşi pot depune cererile la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu până în 14 februarie. 

"Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni). Menţionăm că pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier - gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor. Studenţii care au domiciliul sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţul Sibiu se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51A, localitate Sibiu, în vederea înregistrării aplicaţiilor", se arată în comunicatul AJOFM Sibiu, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, înregistrarea se poate face din 13 ianuarie până în 14 februarie, în intervalul luni - joi, orele 10,00 - 15,30 şi vineri, orele 10,00 - 13,00. Cei interesaţi pot suna la numărul de telefon 0269.210.882/119 sau pot găsi informaţii suplimentare pe site-ul www.anofm.ro - AJOFM Sibiu - Comunicare - Materiale informative.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel