Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Stripteuze din România și Moldova, l-au „ușurat“ de bani pe un canadian în vizită în Malta. „Cadou“ inedit de aniversare a căsniciei
WhatsApp
Un tânăr canadian povestește cum mai multe românce și moldovence l-au făcut să își piardă mințile și să cheltuie într-o noapte peste 15.000 de euro într-un club de noapte.

Un specialist în IT canadian care s-a aflat într-o vizită de lucru în Malta spune că a fost înșelat cu peste 10.000 de euro în timpul unei nopți lungi și tumultoase, petrecută în compania unor fete românce și moldovence care lucrează într-un club de striptease din Paceville.

Bern nu se aștepta să-și sune soția în ajunul aniversării celor 15 ani de căsnicie pentru a-i explica faptul că s-a văzut nevoit să anuleze cardurile de credit întrucât fusese extorcat într-un club de striptease.

„Cred că am fost drogat și constrâns, fie să-mi dezvălui parola cardului de credit, fie să fac cumpărături scumpe de peste 1.000 de euro și retrageri de numerar din bancomat”, a declarat Bern Cresencia pentru Lovin Malta de la Barcelona.

Tânărul canadian venise în Malta pentru a-și ajuta compania să se mute fizic în noul birou înainte de a se îmbarca într-o vacanță de două săptămâni alături cu soția sa. Cu toate acestea, a fost grav lovit financiar după ce a petrecut o noapte în oraș.

În noaptea de sâmbătă, 2 noiembrie, Bern și prietenul său au început să colinde câteva baruri. După două-trei băuturi ei au fost abordați de un grup de fete. Deși nu plănuiau să meargă într-un club de striptease, au acceptat invitația fetelor și le-au urmat. Odată ajunși în night-clubul unde lucrau fetele, cei doi bărbați au fost duși cabine separate.

 

Româncele l-au stors până la ultimul cent

„La cabina mea erau două-trei fete, românce și moldovence, și mi-au cerut să le cumpăr băuturi. Am acceptat, iar ele mi-au adus aparatul de plată. Îmi amintesc că am plătit cu Apple Pay în timp ce purtam conversații cu ele. Apoi, nu mai știu ce s-a întâmplat de fapt și în ce ordine, amintirile devin încețoșate. M-am simțit beat și la un moment dat am început să refuz să beau. Îmi amintesc că mă forțau, punându-mi paharul în fața gurii“, a povestit Bern.

Când a început să vomite, personalul l-a dus la baie. Apoi, canadanianul acuză că a fost bătut și forțat să părăsească incinta. „De data asta mă strigau, îmi spuneau că trebuie să ies cu orice chip. Au început să împingă ușa și să mă  lovească în cap. Eram enervat și nu-mi păsa cât de mari și de furioși erau. Au spus că trebuie să ies de acolo și în cele din urmă au amenințat că sună la poliție”, își mai amintește bărbatul.

În cele din urmă, a apărut un ofițer de poliție care l-a luat de acolo pe canadianul amețit de licorile bahice. Încă mă simțeam extrem de beat, dar eram oarecum conștient de ce se întâmpla în jurul meu”, își amintește Bern, care s-a văzut nevoit să cheme un taxi, după ce prietenul care îl însoțea a decis să mai rămână în incinta night-clubului.

„Așteptând taxiul am decis să-mi verific soldul cardului de credit pe telefon. Am observat o plată de peste 1.400 de dolari în dolari canadieni și o alta de aproximativ 599 de dolari. Am verificat în portofel și am observat că cei 80 de euro pe care îi aveam acolo dispăruseră. De asemenea, una dintre cărțile mele de credit nu era la locul obișnuit din portofel”.

A vrut să depună plângere, dar tot el riscă până la doi ani după gratii

A decis atunci să se întparcă în club și să vadă ce s-a petrecut cu banii săi. A găsit-o pe una dintre fetele cu care a petrecut noaptea și a acuzat-o că i-a luat cardul. Totuși, deși încă nu îțelege cum, Bern a sfârșit din nou în compania româncelor și moldovencelor și a început să comande mai multe băuturi pentru fete. El spune că nu înțelege cum, dar le răspundea Ok la toate solicitările. Și asta până când absolut toate cardurile sale de credit s-au golit complet: „Mi-au spus că există un bancomat în afara clubului și pot încerca să iau bani atunci. Am spus OK, dar aceleași cărți pe care le-am încercat au fost și ele refuzate. Așa că, în sfârșit, mi-a spus că nu mai am bani și m-a părăsit”, își amintește Bern.

„Când m-am trezit, am verificat din nou soldurile cărților de credit și abia atunci mi-am dat seama că mi-au încasat cărțile până la limita lor! Unul dintre carduri avea o limită de 10.000 USD și înainte de noapte avea doar un sold de 1400 $. Dar am văzut aproape o duzină de tranzacții din club și câteva retrageri de bancomate”, a spus el. „Mi-am verificat celălalt card care avea o limită de 4000 de dolari și era de asemenea taxat la limită”.

După ce a încercat să amintească ce s-a întâmplat, a mers la secția de poliție din St Julian pentru a depune plângere că a fost înșelat. „Atunci mi-a spus că de fapt au fost rapoarte mai multe fapte de acest fel. M-am gândit 'ce ușurare! Eu nu sunt singurul!' Dar atunci ofițerul a spus că multe dintre recalmații  sunt false și a adăugat că dacă aș vrea să fac această reclamație sau declarații și se dovedesc a fi false, mă va pune în închisoare doi ani, așa că mai bine să fiu atent la ce fac", relatează lovinmalta.com.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel