Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Stelian Ion, mesaj pentru liberali, după numărarea voturilor: „Suntem deschiși colaborării, mai puțin cu noul primar“
WhatsApp
După ce aseară, Constanța a aflat sigur că a scăpat de PSD de la cârma orașului, cei doi contracandidați ai lui Decebal Făgădau erau umăr la umăr în ceea ce privește procentele voturilor.
Sursa foto: Facebook Stelian Ion

La lumina zilei însă, după numărarea voturilor, candidatul PNL, Vergil Chițac s-a detașat considerabil de ceilalți doi contracandidați, între Decebal Făgădau și Stelian Ion fiind doar câteva sute de voturi diferență, cel din urmă fiind în fața candidatului PSD.

„Constanța va renaște, exact așa cum am afirmat și în campania electorală. Că vor unii, că nu vor, nu se pot opune valului schimbării. Iar la Constanța, schimbarea se poate face doar cu USR PLUS. Este fabulos că am scăpat Constanța de PSD.

(...) Din punct de vedere politic, la Constanța, adevărata învingătoare a acestor alegeri locale este alianța USR PLUS. De aceea, înțeleg și atmosfera sumbră de dincolo. Când dai gol cu mâna, nu ai de ce să te lauzi. 

(...) Vreau să le transmit liberalilor, mulți dintre ei dezamăgiți de propriul candidat, că suntem deschiși colaborării. Dar asta dacă nu cumva PNL își dorește să refacă USL la Constanța și să colaboreze cu PSD. Da, suntem dispuși să cooperăm cu consilierii PNL, mai puțin cu noul primar, în care nu avem încredere. Avem de-a face cu mandatul unei persoane față de care avem foarte, foarte mari rezerve, din mai multe puncte de vedere. Despre această persoană, domnul Bogdan Huțucă spunea că nu este om de echipă, iar Ludovic Orban o numea dezertor (...)“, a transmis Stelian Ion pe pagina sa de Facebook în urmă cu puțin timp.

Constanța va renaște, exact așa cum am afirmat și în campania electorală. Că vor unii, că nu vor, nu se pot opune...

Publicată de Stelian Ion pentru Constanța pe Luni, 28 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel