Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ștefan Mandachi, transformare spectaculoasă: Este primul „șef sub acoperire“. Ce a aflat despre el de la angajații săi
WhatsApp
Ștefan Mandachi este primul „șef sub acoperire”. Antreprenorul moldovean este protagonistul primei ediții din noul sezon ce va începe marți, 9 februarie la PRO TV. Afaceristul a avut parte de o transformare radicală, pentru a nu fi recunoscut de angajații săi.

Reality show-ul „Șef sub acoperire” revine cu un nou sezon de marți, 9 februarie, de la 21:30, la PRO TV. Primul protagonist al acestui sezon este Ștefan Mandachi, celebrul antreprenor din regiunea Moldovei, care a ajuns celebru după ce a construit primul metru de autostradă din moldova. 

Mandachi este și proprietarul lanuțurilor de restaurante Spartan, afacere fondată în urmă cu 8 ani, ajunsă acum la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an.

El va intra sub acoperire în propria companie, Spartan, și va afla la prima mână, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia. Ștefan Mandachi vrea să vadă cum salvează ceea ce a construit cu atâtea sacrificii, iar această experiență îl va ajuta să găsească soluții pentru business-ul său, în contextul actual, în care acest domeniu a fost afectat. 

„A fost o experiență revelatoare. Mi-am descoperit angajații și am privit afacerea cu alți ochi, dintr-o nouă perspectivă”, a mărturisit Ștefan Mandachi, pentru Prot Tv.

2. -imagine fara descriere- (mandachi-transfermare-sef-sub-acoperre.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel