Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Una dintre minorele violate de un gaşca unui român a dispărut. Urma să dea declaraţii în faţa magistraţilor
Centrul pentru minori în care locuiesc cele două adolescente care au raportat u n viol de grup în strada Jesús de Oviedo, în august anul trecut, a comunicat Curții din Oviedo, cea care instrumentează cazul, că una dintre victime a fugit și că nu se știe unde se află.     
politia_spania_masina

Acest lucru face ca ancheta cazului să fie dificilă, deoarece magistraţii aşteptau declaraţiile celor două fete. Cele două adolescente au fost chemate să depună mărturie, vinerea trecută, însă înfățișarea lor a fost suspendată, deoarece un magistrat a fost disgnosticat cu Covid, imotiv pentru care procurorul responsabil de caz a rămas izolat acasă. Ulterior, Parchetul a fost anunşat că una dintre fete a dispărut, transmite lne.es.

Vara trecută, două minore, de 16 și 17 ani, care se aflau sub tutela unei fundații private cu sediul în oraşul Oviedo ( capitala principatelor Asturiei) au raportat faptul că au fost agresate sexual de patru tineri într-un apartament de pe strada Jesús, care au profitat de faptul că erau în stare de ebrietate.

Citeste si: Spania. Două minore, îmbătate şi violate de patru bărbaţi. Unul dinte ei era ROMÂN

Cei patru presupuși agresori, un columbian, un român, un spaniol de origine dominicană și un algerian, au fost arestați și sunt cercetați pentru viol. În urmă cu o lună, una dintre fetele minore a cunoscut, pe Instagram, un columbian de 21 de ani, JDC, cu care a început o relație. Pe 7 august, fata, împreună cu o prietenă, s-au întâlnit cu columbianul, care le-a prezentat prietenilor săi: un tânăr de origine dominicană poreclit „La Soga”, un alt român, care s-a prezentat „Nico” și un tânăr arab, poreclit „El Moro”.

Citeste si: Spania. Momente de groază pentru două minore, violate de gașca unui român: „I-a pus adidasul în gura să nu ţipe!”

Potrivit plângerii, cei șase au mers la locuința unuia dintre ei, în apropierea străzii Mon. Acolo, povestesc fetele, că au fost violate cu violenţă. Cele două tinere au recunoscut la Poliție că au consumat băuturi alcoolice, dar nu au fost de acord să întreţină relaţii sexuale. Fetele au ajuns la fundaţia unde locuiau şi au povestit îngrijitorilor ce au păţit. Una dintre ele a suferit o hemoragie ca urmare a atacului sexual, iar cealaltă a avut un tac de panică.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 22 oct 2020, 12:11
Apa de gură care te-ar scăpa de coronavirus
DefenseRomania.ro | 22 oct 2020, 14:09
Avioanele de război ale Spaniei vin să apere România