Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român şi-a abuzat soţia ani la rând: „O să îți tai capul și i-l trimit EI, apoi voi ARDE casa cu COPIII înăuntru”
WhatsApp
Un român ar putea sta la închisoare 13 ani și jumătate, fiind acuzat de agresiune sexuală, amenințări și violență domestică împotriva partenerei sale, cu care are trei copii de 3, 16 și 19 ani.       

După mai mulţi ani de teroare şi acte de violenţă, femeia a depus plângere împotriva partenerului său, un cetățean român  rezident în Benifairó de la Valldigna (Valencia), crezându-l capabil să pună în practică ameninţările.

„Te voi ucide. O să îți tai capul și i-l trimit mamei tale, apoi voi arde casa cu copiii înăuntru”, acestea sunt ultimele amenințări primite de victimă din partea acuzatului. „Nu meritați nimic. Nu ai unde merge. Cine te va mai lua cu copii” este o altă ameninţare a acuzatului. Femeia a mai spus că partenerul o împiedica să-şi facă prieteni noi şi să ţină legătura cu persoanele pe care le cunoştea.  În plus, femeia a povestit că era nevoită să întrețină relații sexuale pentru a-l liniști și a evita tensiunea din casă. După ani de amenințări și frică, victima violenţei domestice a depus o plângere la Curtea Provincială din Valencia, scrie elcaso.elnacional.cat.

Îngrijorarea a crescut atunci când un coleg de muncă al acuzatului i-a spus că bărbatul a solicitat un avans de 2.000 de euro pentru a se întoarce în România. Acest lucru a sporit frica femeii și, în cele din urmă, a depus o plângere pentru violență. Presupusul agresor a negat toate acuzațiile în timpul procesului de luni și a recunoscut doar că a consumat alcool în mod regulat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel