Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a trăit SPAIMA vieții: a mers la întâlnire dar a rămas și fără adidașii din picioare
WhatsApp
Un român din Spania a trait spaima vieții. A mers la o întâlnire amoroasă, însă a fost bătut și jefuit. Hoții i-au luat până și adidașii din picioare. 

Presa din Spania relatează cazul lui Florin, un șofer român de TIR de 37 de ani, care a fost bătut și jefuit în timpul a ceea ce credea el că este o întâlnire amoroasă.

Potrivit portalului ondacero.es, românul și-a făcut profil pe Badoo, un site de întâlniri. În după-amiaza zilei de 26 iulie, o fată foarte drăguță l-a abordat acolo și i-a propus să se întâlnească. 

Ea i-a spus că se numeşte Daniela Mendoza, ar avea 24 de ani și s-a născut în Republica Dominicană. Fără să bănuiască nimic, Florin s-a dus la Gallur, acolo unde îl așteapta fata. Tânăra s-a urcat în mașină și i-a spus că și-a uitat sacoul la casa bunicii sale l-a rugat să meargă până acolo. Românul nu a stat pe gânduri și a condus spre adresa indicată de femeie, o alee neasfaltată din apropiere.

La un moment dat, doi bărbați au sărit pe el, l-au pus la pământ și l-au legat cu o sfoară. Românul a rămas fără ceas, card de credit, portofel, telefon, maşina, chiar şi adidaşii pe care îi avea în picioare.

Potrivit anchetatorilor, telefonul de pe care îi răspundea la mesaje fata de pe Badoo e al unui român, însă profilul a fost dezactivat la scurt timp.

Autorii jafului au fost prinşi în septembrie, aceștia reușin între timp să mai păcălească doi amorezați, dar povestea a fost făcută publică abia acum.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel