Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a răpit o fată de 14 ani. A convins-o că sunt suflete-pereche
WhatsApp
La 24 iunie, agenții Gărzii Civile a Comandamentului Soria au reținut un tânăr în vârstă de 20 de ani, care ar fi convins o minoră de 14 ani să abandoneze locuința familiei.  
Spania. Ocupanții străini, printre care și români, din Sant Ferran amenință vecinii: "O să vă omorâm pe voi și familia voastră"

Pe 24 iunie, o patrulă a Gărzii Civile El Burgo de Osma a oprit la  kilometrul 25 al autostrăzii CL-116, pe raza municipiului Fuente-Tovar, un automobil, în care călătorea minora care fusese dată dispărută. În maşină se mai aflau alte șase persoane de naționalitate română.

Deși minora a declarat că călătoreşte împreună cu iubitul ei, agenți au stabilit că dispariția fetei fusese raportată de către tatăl la postul de gardă civilă din Íscar (Valladolid), transmite desdesoria.es.

Presupusul iubit, un român de 20 de ani, a fost arestat fiind acuzat că a corupt o minoră, convingând-o să-şi abandoneze familia. Ulteror,  românul a fost eliberat, fiind pus la dispoziția Tribunalului de Primă Instanță și Investigații din Almazán.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel