Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Românul de 54 de ani care și-a batjocorit fiica vitregă și-a aflat pedeapsa. Va sta după gratii doi ani și îi va plăti daune morale
WhatsApp
Bărbatul de 58 de ani de naționalitate română, acuzat de abuz sexual în formă continuată asupra fiicei sale vitrege a ajuns la un  acord cu Parchetul, care a solicitat, inițial, o pedeapsă de trei ani de închisoare. Acesta va sta la închisoare doi ani.
Italia. Tatăl româncei de 18 ani violată la Anzio vorbește: „Dacă îl prind pe violator nu știu ce îi fac..."

În perioada ianuarie - august 2019, un bărbat de 58 de ani, de naționalitate română, și-a abuzat continuu fiica vitregă. Joi, magistrații au anunțat sentința: românul a primit doi ani de închisoare, interdicția de a se apropia la mai puțin de 200 de metri de victimă și plata unei compensației fix de 3.000 de euro. 

Curtea Penală solicitase, inițial, o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru român. Antonio Nájera, avocat din Palencia,  a solicitat o pedeapsă de doi ani și nouă luni de închisoare și alta de un an și șase luni pentru două infracțiuni de abuz sexual.  Potrivit acuzării, bărbatul a avut o relație de 10 ani cu mama victimei. Relația s-a încheiat pe data de 2 august 2019, când femeia a depus o plângere împotriva românului. Ulterior, Judecătoria numărul 1 din Palencia a emis un ordin de restricție pentru inculpat care nu avea voie să se apropie de fosta parteneră și de cei doi copii ai ei la mai puțin de 200 de metri. De asemenea, nu avea voie să comunice cu aceștia prin orice mijloace.

În comunicatul procurorului se preciza că, în perioada cuprinsă între ianuarie - august 2019, inculpatul a locuit într-o casă situată în zona Castillo de Magaz din orașul Magaz de Pisuerga, alături de partenera sa, fiica lor comună, dar și de cei  doi copii ai femeii dintr-o relație anterioară. Cei doi copii îl considerau pe bărbat adevăratul lor tată, scrie elnortedecastilla.es.

"Fiica vitregă a împlinit 16 ani pe data de 27 ianuarie 2019. De atunci, inculpatul și-a schimbat atitudinea față de ea, iar când rămâneau singuri el umbla aproape dezbrăcat și îi făcea insinuări sexuale. Profitând de faptul că erau singuri în casă, dimineața,  inculpatul, de cel puțin două ori, s-a apropiat de fiica vitregă și i-a atins fundul, picioarele și apoi sânii sub cămașă. În perioada cuprinsă între ianuarie -  august 2019,  în timp ce adolescenta dormea ​​în camera sa, acuzatul s-a băgat în patul ei și a început să o atingă. S-a speriat însă de un zgomot și a plecat", a spus Parchetul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel