Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Românul care și-a ucis și tranșat iubita minoră a fost decăzut din drepturile părintești. Cei doi aveau un copil de 4 luni
WhatsApp
Românul care și-a tranșat iubita minoră în Spania a fost arestat. Cum cei doi aveau un copil de 4 luni, judecătorul a hotărât și decăderea tânărului din drepturile părintești.  

Românul în vârstă de 23 de ani care a șocat Spania după ce și-a ucis iubita, a tranșat-o și i-a aruncat bucăți din corp în mai multe locuri, a fost arestat preventiv, făra posibilitatea de cauțiune. Un tribunal din Estepa (Sevilla) a fost de acord cu această măsură preventivă pentru bărbatul acuzat de uciderea iubitei sale minore, potrivit Ok Diario.

Adrian nu a dorit să declare nimic

 

Pe lângă măsura arestării, judecătorul a interzis comunicarea acestuia prin orice mijloace cu părinții și surorile victimei. De asemenea, a decretat suspendarea autorității părintești a fiului său, în așa fel încât vizitele și orice alte drepturi inerente autorității părintești menționate sunt suspendate. Judecătorul a fost de acord, în acest sens, să acorde tutela și custodia minorului bunicilor materni.

Românul a recunoscut că a ucis-o pe fosta sa iubită, i-a tranșat cadavrul, iar apoi a aruncat bucățile în mai multe locuri.

Joi 10 iunie, tânărul a mers la o Secție a Gărzii Civile în compania unui avocat și a mărturisit că și-a ucis fosta iubită cu care are și un copil în vârstă de 4 luni. Românul le-a povestit polițiștilor că a ucis-o în noaptea de 2 spre 3 iunie, și tot atunci i-a și dezmembrat cadavrul, potrivit publicației La Vanguardia.

Tânărul a aruncat cuțitul cu care a ucis-o într-un container de gunoi din Estepa și apoi a dus resturile pe un câmp de la periferia localității unde erau mai multe gunoaie. Românul i-a îndrumat pe agenți, care au găsit rămășițele lui Rocio Caiz Pozo, tânăra minoră.

Rocio Caiz Pozo a dispărut fără urmă pe 3 iunie

 

Rocio Caiz Pozo, în vârstă de 17 ani, a dispărut fără urmă pe 3 iunie, la Martín de la Jara (Provincia Sevilia). Fata a fost văzut ultima dată în după-amiaza zilei de 2 iunie. Unul dintre ultimii oameni care a văzut-o în viață a fost un șofer de taxi care a dus-o din orașul ei, Martin de la Jara, la Estepa.

Șoferul spune că a lăsat-o acasă la Adrian N. și a văzut-o intrând în casă cu el. Tânărul a plătit taxiul.

În această casă cuplul a trăit în ultimii câțiva ani (au început relația când ea avea 11 ani și el 16), până când, imediat după nașterea bebelușului, Rocio a decis să se despartă de Adrian și să se întoarcă în orașul natal cu familia ei. În aceeași noapte, un mesaj a fost trimis mamei fetei de pe telefonul mobil al lui Rocio, în care îi spunea unde se află și că va petrece noaptea acolo.

Pe 4 iunie, la cinci și un sfert dimineața, de pe telefonul fetei a fost trimis un nou mesaj, de data aceasta surorii sale, pe care o anunța că a întâlnit un băiat cu care dorea să se căsătorească și că avea să culeagă usturoi în Badajoz. Mai mult, fata ar fi scris că i-a furat 300 de euro lui Adrian și că se va întoarce în câteva luni. Totodată, le-a cerut să aibă grijă de copil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel