Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Românul care și-a ucis și tranșat iubita minoră a fost decăzut din drepturile părintești. Cei doi aveau un copil de 4 luni
Românul care și-a tranșat iubita minoră în Spania a fost arestat. Cum cei doi aveau un copil de 4 luni, judecătorul a hotărât și decăderea tânărului din drepturile părintești.  

Românul în vârstă de 23 de ani care a șocat Spania după ce și-a ucis iubita, a tranșat-o și i-a aruncat bucăți din corp în mai multe locuri, a fost arestat preventiv, făra posibilitatea de cauțiune. Un tribunal din Estepa (Sevilla) a fost de acord cu această măsură preventivă pentru bărbatul acuzat de uciderea iubitei sale minore, potrivit Ok Diario.

Adrian nu a dorit să declare nimic

 

Pe lângă măsura arestării, judecătorul a interzis comunicarea acestuia prin orice mijloace cu părinții și surorile victimei. De asemenea, a decretat suspendarea autorității părintești a fiului său, în așa fel încât vizitele și orice alte drepturi inerente autorității părintești menționate sunt suspendate. Judecătorul a fost de acord, în acest sens, să acorde tutela și custodia minorului bunicilor materni.

Românul a recunoscut că a ucis-o pe fosta sa iubită, i-a tranșat cadavrul, iar apoi a aruncat bucățile în mai multe locuri.

Joi 10 iunie, tânărul a mers la o Secție a Gărzii Civile în compania unui avocat și a mărturisit că și-a ucis fosta iubită cu care are și un copil în vârstă de 4 luni. Românul le-a povestit polițiștilor că a ucis-o în noaptea de 2 spre 3 iunie, și tot atunci i-a și dezmembrat cadavrul, potrivit publicației La Vanguardia.

Tânărul a aruncat cuțitul cu care a ucis-o într-un container de gunoi din Estepa și apoi a dus resturile pe un câmp de la periferia localității unde erau mai multe gunoaie. Românul i-a îndrumat pe agenți, care au găsit rămășițele lui Rocio Caiz Pozo, tânăra minoră.

Rocio Caiz Pozo a dispărut fără urmă pe 3 iunie

 

Rocio Caiz Pozo, în vârstă de 17 ani, a dispărut fără urmă pe 3 iunie, la Martín de la Jara (Provincia Sevilia). Fata a fost văzut ultima dată în după-amiaza zilei de 2 iunie. Unul dintre ultimii oameni care a văzut-o în viață a fost un șofer de taxi care a dus-o din orașul ei, Martin de la Jara, la Estepa.

Șoferul spune că a lăsat-o acasă la Adrian N. și a văzut-o intrând în casă cu el. Tânărul a plătit taxiul.

În această casă cuplul a trăit în ultimii câțiva ani (au început relația când ea avea 11 ani și el 16), până când, imediat după nașterea bebelușului, Rocio a decis să se despartă de Adrian și să se întoarcă în orașul natal cu familia ei. În aceeași noapte, un mesaj a fost trimis mamei fetei de pe telefonul mobil al lui Rocio, în care îi spunea unde se află și că va petrece noaptea acolo.

Pe 4 iunie, la cinci și un sfert dimineața, de pe telefonul fetei a fost trimis un nou mesaj, de data aceasta surorii sale, pe care o anunța că a întâlnit un băiat cu care dorea să se căsătorească și că avea să culeagă usturoi în Badajoz. Mai mult, fata ar fi scris că i-a furat 300 de euro lui Adrian și că se va întoarce în câteva luni. Totodată, le-a cerut să aibă grijă de copil.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?