Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Româncă, sechestrată de o conaţională. Cum a momit-o să-i intre în casă
WhatsApp
Agenții Poliției Naționale au arestat o tânără de 28 de ani, de origine română, în Alzira, după ce a împiedicat un compatriot să părăsească locuința pe care o împărțiseră.  
Foto ILUSTRATIV

Evenimentele s-au produs la începutul acestei luni, când anchetatorii au fost alertați cu privire la o posibilă reținere ilegală într-un apartament din Alzira a unei românce, după ce au primit un apel din România de la un bărbat care le-a comunicat că fiica sa ar putea fi reținută împotriva voinței sale.

Agenții s-au deplasat imediat la fața locului, unde le-a găsit pe cele două femei, iar victima era speriată, însă fără vreo rană. Poliția a aflat că victima a ajuns în Spania din România la mijlocul lunii august, după ce a primit, prin intermediul rețelelor de socializare, o ofertă de muncă pentru îngrijirea unui bebeluș, cu 200 de euro pe lună.

Suspecta i-ar fi cumpărat și i-ar fi trimis biletul de autobuz pentru a ajunge la Valencia. De aici, victima a fost preluată şi dusă la Alzira, transmite comarcalcv.com.

Anchetatorii au aflat că femei i-ar fi spus victimei, în mai multe rânduri, că dacă nu se va îmbrăca mai sexy, nu va pleca de acasă. Mai mult i-a spus să-i ceară familiei să îi trimită 300 de euro dacă vrea să se întoarcă în România. Românca acuzată nu are antecedente penale. Acesta  fost arestată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel