Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Româncă FORȚATĂ de un conațional să se prostitueze: „Îți iau fata din casă și O VÂND!“
Un român a fost condamnat la opt ani de închisoare și la o amendă de 12.960 de euro pentru că a obligat o tânără româncă să practice prostituția. Mai mult, acesta este acuzat şi de spălare de bani. 
prostitutie_spania

Evenimentele s-au produs în martie 2015 când inculpatul, un cetățean român, a întâlnit o tânără româncă într-un club de noapte din Oviedo. A rugat-o să-l însoțească la Pontevedra pentru a începe o relație romantică. Însă, relaţia s-a transformat într-un adevărat iad pentru tânăra care a fost forţată să se prostitueze pe străzile din Pontevedra, în principal în vecinătatea nodului rutier O Pino.

Iniţial tânăra a refuzat, iar inculpatul a amenințat-o că îi va vinde fiica care se afla în România, spunându-i că nu o va mai vedea niciodată. „Îți iau fata din casă și O VÂND!“, i-a spus bărbatul. Mai mult, tânăra româncă a fost bătută cu pumnii şi picioarele atunci când refuza. Inculpatul i-a luat telefonul, pentru ca aceasta să nu ia legătura cu nimeni.

Timp de douăsprezece luni, fata a fost obligată să practice prostituția, șapte zile pe săptămână , de la cinci după-amiaza până la trei dimineața. Toţi banii, între o sută și două sute de euro pe zi, îi dădea proxenetului său. Magistrații precizează că, în perioada iunie 2015 - februarie 2016, acesta a încasat de la româncă peste 7.000 de euro, scrie lavozdegalicia.es.

Anterior, în 2010, inculpatul român a întâlnit, într-un club de noapte din Oviedo, o altă tânără. A convins-o să se mute împreună, iar, după șapte zile, i-a spus că trebuie să practice prostituția pe stradă. Tânăra a refuzat, motiv pentru care a fost atacată. Sentința adaugă că tinerei i-a restrâns libertatea de mișcare, îi era controlat telefonul, dar şi reţelele de socializare. 

[citeste si]

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?