Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Român, ucis în bătaie de fiul fostei iubite
Un român, în vârstă de 40 de ani, a fost omorât în bătaie de fiul fostei sale iubite, într-un sat din sudul insulei Ibiza, Sant Josep.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit noudiari.es, Garda Civilă din Ibiza a reținut miercuri un cetățean spaniol, în vârstă de 21 de ani, acuzat că l-a omorât pe român care se pare că a avut o relație cu mama tânărului. Astăzi, în urma unei audieri în fața unui judecător, spaniolul a fost eliberat, urmând să fie anchetat în stare de libertate.

Românul a intrat în urmă cu câteva zile la Terapie Intensivă în spitalul Can Misses cu răni grave, precum coaste rupte și vânătăi. A avut o intervenție chirurgicală de urgență în care splina i-a fost îndepărtată. În cele din urmă, românul a murit ieri. Înainte de a muri, românul ar fi explicat medicilor că a fost agresat brutal de fiul fostei sale iubite.

 

Românul s-ar fi instalat în fosta lui casă ceea ce l-ar fi enervat pe tânăr

 

Agenții Gărzii Civile și ai Unității de Criminalistică au fost joi în căutarea casei din Sant Jordi, unde locuiau victima, deținutul și mama sa. Percheziția a fost efectuată în prezența tânărului pentru a clarifica presupusa agresiune și faptele descrise de victimă înainte de a muri.

Aparent, românul locuia pe stradă, dar ca urmare a stării de urgență din Spania, s-ar fi instalat în fosta lui casă, în Sant Jordi, alături de fosta iubită, iar acest lucru l-ar fi enervat la culme pe tânăr.

S-a deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-au desfășurat lucrurile.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?