Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Român, gelos şi violent, a încercat să-şi omoare iubita. I-a tăiat gâtul cu un cuţit
Un bărbat fără adăpost a fost arestat, deoarece a încercat să-i taie gâtul iubitei sale în Enrique Tierno Galván Park, districtul Madrid Puente de Vallecas, acolo unde locuiau.      
roman_spania_si_a_agresat_iubita

Poliția Națională din Spania a arestat un român, care a încercat să-şi ucidă iubita, tăindu-i gâtul cu un cuțit. Agresorul este un bărbat în vârstă de 39 de ani, de naționalitate română, care are, la activ, mai multe dosare de abuz. El este acuzat de tentativă de crimă.

Victima, care este de naționalitate columbiană, are 41 de ani și a depus plângeri, şi în trecut, acuzându-l pe român şi de alte  episoade violente, scrie 20minutos.es.

Ambii au avut o relație, iar după o ceartă, pe 9 septembrie, agresorul i-a tăiat gâtul iubitului cu un cuțit. Având în vedere rănile grave, medicii au transferat victima la un spital din capitală. Anchetatorii, au aflat, din spusele martorilor din zonă, că presupusul agresor intenționa să fugă în țara sa de origine, România, cât mai curând posibil. Din acest motiv, oameni legii au accelerat demersurile pentru localizarea şi arestarea românului. 

citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 22 oct 2020, 12:11
Apa de gură care te-ar scăpa de coronavirus
DefenseRomania.ro | 22 oct 2020, 14:09
Avioanele de război ale Spaniei vin să apere România