Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Român găsit MORT într-un râu, cu multiple leziuni pe corp: Polițiștii au deschis o anchetă
WhatsApp
Cadavrul unui român, în vârstă de 48 de ani,  a fost găsit într-un canal al râului Jalón, la trecerea prin orașul Calatayud. Polițiștii au deschis o anchetă în cazul morții sale. 

Corpul bărbatului găsit duminica aceasta în canalul râului Jalón la trecerea prin Calatayud nu prezintă semne de moarte violentă, potrivit primelor cercetări. Se pare că bărbatul, de naționalitate română și de aproximativ 48 de ani, este un om fără adăpost care în ultimele zile a frecventat împrejurimile orașului Calatayud.

În acest moment, anchetatorii au  deschis un dosar privind moartea  bărbatului. Identitatea sa completă încă nu este confirmată, dată fiind starea avansată de descompunere a cadavrului și din cauza numeroaselor leziuni din cauza târârii apei, potrivit Heraldo.es.

Descoperirea cadavrului a fost făcută duminică, în jurul orei 15:00 prin mai multe apeluri către 112 de la cetățenii care se plimbau de-a lungul răului, în zona cea mai apropiată de parcul Margarita.

Poliția Națională, Poliția Locală, voluntarii din grupul regional de protecție civilă și pompierii din Consiliul Provincial din Zaragoza s-au deplasat în zonă și au recuperat  corpul neînsuflețit din apă. Îndepărtarea cadavrului, odată cu apariția procesiunii judiciare, a fost efectuată de către Frăția Sângelui lui Hristos, care și-a asumat transferul la Institutul de Medicină Legală din Aragon.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel